• levering 1 a 2 werkdagen
 • 8 jaar Kleurgarantie
 • Gratis verzending boven 75,00

9.3 Excellent Out of 270 Reviews

€0,00

LeopoldFlora - 01 / Dec / 2017

Grote kunstplanten voor buiten

Met grote planten wilt u opvallen, bijvoorbeeld bij de entree van uw woning of bedrijfspand. Grotere planten staan ook mooi op het terras of bij het zwembad. Hiermee ontstaat er een rustgevende en natuurlijke omgeving. Soms gaat uw voorkeur uit naar bepaalde plantensoorten uit tropische gebieden. Deze kunnen niet in het Nederlandse klimaat gedijen. Als gevolg hiervan zullen ze snel hun schoonheid verliezen en sterven. Grote kunstplanten zijn het antwoord op deze vraag. Ze zijn natuurgetrouw nagemaakt en niet van echt te onderscheiden. Zo kunt u toch kiezen voor prachtige tropische planten en bomen zonder dat u of uw bezoekers het verschil zien. De grote kunstplanten voor buiten met een tropische achtergrond zijn de kunstpalmen Phoenix of Cycas. De Phoenix heeft een hoogte van maar liefst 170 centimeter: een prachtige kunstpalmboom die normaal alleen in tropische gebieden voorkomt. Zet deze bij het zwembad of op uw terras. U krijgt direct het ultieme vakantiegevoel. Overigens kan deze opvallende kunstpalm ook binnen staan, bijvoorbeeld in de serre of in een hoek van de woonkamer.

Grote kunstplanten voor buiten
Blog

Grote kunstplanten voor bedrijven en instellingen

Als ondernemer wilt u een goede indruk maken op uw klanten, leveranciers en overige bezoekers. Ook op kantoor wilt u zorgen voor een sfeervolle werkomgeving. Planten spelen hier een belangrijke rol in. Ze geven rust en verhogen de prestaties van medewerkers. Grote kunstplanten hebben geen onderhoud nodig. Dit is ideaal voor bedrijven en instellingen. Zo hoeft er geen rekening te worden gehouden met weekenden en feestdagen: kunstplanten  hebben geen verzorging nodig. Ze blijven bovendien altijd mooi en groen. U krijgt nooit te maken met ziektes of parasieten en de daarbij behorende kosten. Grote kunstplanten voor buiten zijn dan ook een waardevolle investering. Binnen de horeca bieden kunststof planten een mooie oplossing voor feesten en partijen. Ze zijn overal te plaatsen, zelfs in donkere of rokerige ruimtes. Uiteraard kunt u deze ook buiten plaatsen, bijvoorbeeld voor een strandfeest of om het terras mooi in te richten. Grote kunstplanten staan smaakvol bij de entree. Het gebouw krijgt direct een professionele en uitnodigende uitstraling. Dat is precies wat u de buitenwereld wilt laten zien.

Grote kunstplanten met uv protection

Onze kunstplanten voor buiten zijn voorzien van uv protection. Uv kunststof materialen worden als grondstof gebruikt. Deze zijn uitvoerig getest in het laboratorium. Uv licht dat afkomstig is van de zon zorgt ervoor dat kunststoffen snel verbleken of verkleuren. Dit ziet u terug in kunststof tuinmeubels en bloembakken. De uv protection in de grote kunstplanten voor buiten voorkomt dit. We geven maar liefst 8 jaar kleurgarantie. Hierdoor geniet u het gehele jaar door van een natuurlijke omgeving. Met vorst hoeft u de plant niet naar binnen te halen: deze is goed bestand tegen alle weersinvloeden. Een regenbui spoelt de bladeren van uw kunststof plant schoon. Desgewenst kunt u deze met een doek en wat water afnemen.

Bij het vervaardigen van onze grote kunstplanten voor buiten hebben we gekozen voor een combinatie van natuurlijke en kunststof materialen. Veel kunstplanten zijn dan ook voorzien van een echt houten stam. Het eindresultaat zijn prachtige grote kunstplanten waarmee u indruk maakt. Uw gasten of bezoekers kunnen hun ogen niet geloven. Plaats de kunststof planten in hoge of opvallende potten, bij voorkeur van aardewerk. Zo kan deze niet omvallen tijdens stormachtig weer.
 

Leave a comment

What are your experiences? Read or write a review here.

*Your email address will not be published

* Required fields

Recent articles

Check out our blog for news and information!

 • A nice separation with the artificial uv-protected hedge
  21 / Dec / 2020

  LeopoldFlora - 01 / Dec / 2017

  A nice separation with the artificial uv-protected hedge

 • Grote kunstplanten voor buiten
  01 / Dec / 2017

  LeopoldFlora - 01 / Dec / 2017

  Grote kunstplanten voor buiten

Login

Forgot your password?

 • All your orders and returns in one place
 • The ordering process is even faster
 • Your shopping cart stored, always and everywhere
LeopoldFlora 9,3 / 10 - 270 Reviews @ The Feedback Company